Velkommen til våre nettsider!

Hva er typene smykkeskrin?En veiledning til bruk av smykkeskrin

Smykkeskrinet brukes til å plassere smykker, og kan brukes som samlesmykker, smykkeemballasje og smykkegaveeske.Fargen på smykkeskrinet er vanligvis matchet i henhold til fargen på tilbehøret.Gullsmykker, vanligvis med rød eller gull smykkeskrin, eller andre varme farger er også akseptable.Platina smykker, med kule farger smykkeskrin.Hva er typene smykkeskrin?Hva inneholder hver del av smykkeskrinet?La oss nå fortelle deg hvordan du bruker smykkeskrinet.

1.Oversikt over smykkeskrin
Hver skjønnhetselskende kvinne vil ha et parti med babysmykker som hun elsker, å bære de riktige smykkene er som en utilgjengelig del av en kvinnes kropp, enten fra utsiden eller innsiden vil i stor grad forbedre en kvinnes lyse og vakre indeks og selvtillit.Og en vakker smykkeskrin lar ikke bare skjønnheten til kvinners babyer finne et vakkert hjem, mer reflektert av en kvinnes ekstraordinære estetikk og smak, er også et utmerket valg for urbane kvinner å bære smykker, pynte på livets interesse.

2. den vanlige fargen på smykkeskrin
Vanligvis i henhold til fargen på ornamentet for å matche.
Gull smykker, vanligvis med vinrød eller gull smykkeskrin, eller andre varme farger kan også være.Platina smykker, med en kul tone smykkeskrin.

3. hva er typene smykkeskrin
PU smykkeskrin
PU smykkeskrin er generelt kombinert med moteriktige designelementer, i smaken av tiden overfylt med en rik moderne atmosfære.
Det er generelt smykkeskrin i krokodilleskinn, smykkeskrin i vanlig skinn, smykkeskrin i perleskinn.Slik som stor S smykkeskrin i krokodilleskinn, Pandora smykkeskrin i vanlig skinn og smykkeskrin i binaural perleskinn er mer representativ.

Smykkeskrin i ekte skinn
Ekte skinn bruker vanligvis kuskinn, og nå er det noen mer personlige materialer, for eksempel hesteskinn.Hvis du ønsker å samle noen dyrebare gullsmykker, eller andre dyrebare smykker, vil de fleste velge smykkeskrin i ekte skinn, spesielt for noen viktige gaver, velg merkevaren smykkeskrin i ekte skinn er mer populær.

Smykkeskrin i tre
Tre smykker boksen er relativt enkel og elegant, egnet for elegant smak av temperament kvinner bruker.

Vanligvis er det mahogni smykker boks, furu smykker boks, knust tre smykker boks, mahogni smykker boks, ibenholt smykker boks, den mest karakteristiske er tulipan treprodukter.Liriodendron er valnøtttre, på grunn av den langsomme veksten har den et fint mønster og sterk tekstur.
Det finnes også for eksempel smykkeskrin i høyglanslakk, smykkeskrin i metall, smykkeskrin i papir, etc.

indeks-om 3
indeks-om 4

4.bruken av smykker bokser guide

Ringputelist
Spesielt brukt til å fikse og beskytte dine dyrebare ringer, består vanligvis av et sett med strimler av fløyelssvamppute.I tillegg til å plassere ringer, brukes til å sette mansjettknapper eller øredobber er også et godt valg, hvit fløyel kan beskytte hendene dine, mer omsorg for babyen din.

Festehull for øredobber / festeputer for øredobber
Disse putene brukes for å beskytte øredobbene dine, og er vanligvis utstyrt med øredobberhull i skilleveggene for å holde øredobbene dine, eller med øredobberholdere i bokslokket, eller med avtakbare puter med øredobberhull i rommene.

Dekkputer for sommerfuglkort
Vanligvis er det et stykke fleece med et sommerfuglkort innebygd i et rom for å dekke dine dyrebare smykker.Sommerfuglkortet kan brukes som et enkelt grep eller til å vikle rundt det slanke halskjedet ditt for å forhindre at det glir rundt, eller for å fungere som en lagdelingsenhet for å skille toppen og bunnen av pyntegjenstandene dine.

Klokke Wrap / Armbånd Wrap
Designet for å sikre og beskytte armbåndet eller klokken.

Halskjede krok
Spesielt brukt for å beskytte kjedearmbåndet ditt, etc., vanligvis i form av en trykknapp eller krok.En skjult lomme med en elastisk åpning er vanligvis plassert under for å lagre dinglende halskjeder.
Rom

Ulike størrelser og former av cubbies er tilgjengelige for å holde dine dyrebare smykker på sin egen plass.Vanligvis er det slanke designet for halskjeder, mens det firkantede er for armbånd, brosjer, øredobber, hårspenner, mansjettknapper osv. avhengig av størrelse og nyanse.

Smykkepose
Designet utnytter plassen i det indre lokket eller på siden til fulle for å effektivt utvide kapasiteten til smykkeskrinet ditt.Du kan gjemme ditt favorittperlekjede inni, eller henge en hel rad med øredobber, det avhenger av dine preferanser.

Bæreveske/reisebag
Ta med deg favorittutvalget ditt av smykker.

Bærehåndtak
Lett å flytte rundt på smykkeskrinet.

Speil
Praktisk for deg å sjekke smykkenes brukstilstand.

indeks-om 4

5.gull smykkeskrin inne i funksjonen til ledningen
Plassering:smykker vil ikke løpe rundt inni.
Beskytt smykker:spesielt gull og sølv, den kjemiske naturen til jern er mer aktiv enn gull og sølv, så oksidasjon av jern først, vil gull og sølv ikke reagere.


Innleggstid: 20. oktober 2022